Rapporthulp

Als zakelijke schrijver (M/V) kunt u soms wel wat hulp gebruiken bij rapporteren. Want inhoudelijk volledig, logisch ingedeeld en overzichtelijk, en ook nog eens lezergericht rapporteren…, ga d’r maar aan staan.  Wanneer u vastloopt in de informatiebrei, hoofd- en bijzaken niet meer uit elkaar houdt, het niet wil lukken met die vlotte schrijfstijl, dan is het goed te weten dat u rapporthulp van de Schrijversstudio kunt inroepen.

Begeleiding bij schrijfblokkades

Schrijftwijfels? Schakel rapporthulp in.

Elke rapportschrijver (M/V) zit wel eens met de handen in het haar. Zakelijke rapporten zijn complexe teksten die vaak in de restanten van de projectplanning geproduceerd moeten worden. Tegelijk hangt er veel af van zo’n rapport. En in veel gevallen is het de enige ‘deliverable’ die de klant van u krijgt. Dan is het wel belangrijk dat dat rapport dik in orde is.

Bij de Schrijversstudio krijgt u met online rapporthulp professionele training-on-the-job. Via Skype en Teamviewer werkt de Schrijversstudio samen met u als auteur online aan uw rapport. Of het nu gaat om een onderzoeksverslag, adviesrapport of offerte. We zien snel wat nodig is om een logisch opgebouwd, samenhangend en aansprekend rapport te schrijven. Via een online verbinding passen we de tekst aan, zodat u meteen de verandering ziet. Bovendien krijgt u ook het waarom mee voor elke ingreep. En daarmee leert hoe u het daarna zelf kunt toepassen.

Hulp bij PowerPointrapporten

Het PowerPoint-rapport is de nieuwe standaard aan het worden in het advieswerk. Het is een slidedeck dat de opdrachtgever volledig stand-alone moet kunnen lezen en begrijpen.  Het rapport is resultaatgericht opgebouwd, wat betekent dat u de informatie logisch moet organiseren en verbinden, zowel in het hele rapport als op elke slide . Ook speelt visualisering een cruciale rol. De Schrijversstudio helpt u een goede story line te borgen en zorgt dat het een visueel aansprekend en samenhangend verhaal wordt. Zodat uw kernpunt luid en duidelijk en goed onderbouwd naar voren komt.

Schakel rapporthulp in

Behoefte aan rapporthulp? Of wilt u eerst meer weten? Neem contact met ons op.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven