Scriptiehulp

Scriptiebegeleiding voor deeltijdstudeerders

Nu een leven lang leren de norm is geworden, doen veel werkende professionals een opleiding naast hun werk. Geen sinecure. Helemaal als het gaat om het eindwerkstuk: de scriptie of thesis. Dan is het fijn om wat extra scriptiehulp te krijgen naast de – vaak summiere – begeleiding vanuit de opleiding.

De Schrijversstudio heeft tientallen deeltijdstudenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun scriptie voor hbo of universiteit. We werken op afstand via Skype en Google docs. Alle begeleidingsgesprekken worden opgenomen, zodat het hele gesprek nog eens rustig kan worden nageluisterd.

Ik heb de gespreksopname teruggeluisterd en ben ermee aan de slag gegaan. Ik ben je heel dankbaar! Ik snap het nu eindelijk.

De één heeft aan één Skypegesprek genoeg om het onderzoekspad en de rode lijn van de scriptie uit te zetten, een ander vindt het prettig om regelmatig te sparren en zo op koers te blijven. Maar allemaal hebben ze dezelfde ambitie: in één keer afstuderen.

Schakel op tijd scriptiehulp in

Een scriptie schrijven is een hele onderneming. Zeker als de begeleiding vanuit de opleiding minimaal is. Neem daarom op tijd contact op als u vastloopt en door de bomen het bos niet meer ziet (wachten tot de bomen verdwijnen heeft weinig zin). Het bespaart u een heleboel frustratie en wanhopig staren naar de knipperende cursor. En vooral tijd.

Graag wil ik je bedanken voor al je hulp. Ik ben erg blij dat het succesvol is geweest, zonder jou was het niet gelukt!

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven