Artikelen & blogs schrijven

Professionele publicatie blijkt forse klus

Leer artikelen & blogs schrijven die de lezer verleiden, verlichten en vermaken.

Artikelen & blogs schrijven en publiceren is een uitstekende vorm van free publicity. Het behoort zelfs tot de meest effectieve marketingmiddelen. Of het nu gaat om een publicatie in een vakblad, een online whitepaper of een bijdrage of artikel op een platform zoals LinkedIn. Datzelfde geldt voor blogs op uw bedrijfswebsite. Ze laten zien wat u weet, kunt of vindt en dragen zo bij aan uw professionele profiel. Daarnaast genereren ze bezoek aan uw website, wat weer zorgt voor betere scores in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Maar artikelen & blogs schrijven blijkt nog een hele klus. Want betaald werk gaat altijd voor. En hebt u er dan even tijd voor, dan krijgt u maar geen vat op wat u nu eigenlijk wil schrijven of worstelt u met het vinden van de juiste woorden. Zo wordt het schrijven van een artikel of blog een project op zich. In deze tweedaagse training lukt het u wél: aan het eind hebt u uw blog(s) of artikel zo goed als klaar. En door wat u hebt geleerd, schrijft u voortaan vlotter uw eigen artikel of blog.

Van ambitie naar artikel in twee dagen

In de training Artikelen & blogs schrijven schrijft u in twee dagen een publicatie voor print of online. U komt met een concreet idee voor een artikel naar de training. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ondersteuning bij het uitdenken, opzetten en uitwerken van dat idee tot een aansprekende tekst die uw lezer verleidt om helemaal te lezen. Na afloop is uw artikel in principe als conceptversie gereed.

“In deze cursus schrijf je niet alleen een artikel ,
je leert ook nog eens een goede manier om dat te doen
én je leert veel over schrijfstijl!”

Zowel incompany als individueel

De training Artikelen & blogs schrijven is bedoeld voor iedere professional die wil of moet publiceren voor vakgenoten of potentiële opdrachtgevers. En die de lezer niet alleen inhoudelijk wil verlichten, maar ook met een publicatie wil kunnen verleiden en vermaken. Hebben u en enkele van uw collega’s de ambitie om artikel te publiceren? De Schrijversstudio verzorgt deze tweedaagse training voor bedrijven en organisaties voor groepen van 5 tot 10 deelnemers. Neem contact met de Schrijversstudio op voor meer informatie.

U kunt zich ook individueel inschrijven voor de open training. Zie daarvoor de cursusplanning.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven