Schrijfcoaching

Schrijven in stappen

Schrijfcoaching helptU wilt of moet een tekst schrijven. Voor uw opdrachtgever, uw afdeling, uw eigen onderneming of voor uw opleiding. En u ziet daar tegenop. Misschien hebt u er al twee dagen schermstaren op zitten. Dan wordt het tijd om schrijfcoaching door de Schrijversstudio in te schakelen. We begeleiden u met alle plezier bij uw schrijfwerk. Door te werken met bijvoorbeeld Skype, Google docs, Teams of Zoom kunnen we op afstand aan uw tekst werken

In de eerste sessie bespreken we de opzet en geeft de Schrijversstudio richtlijnen en adviezen waar u mee aan de slag kunt. In de volgende sessies krijgt u feedback op het schrijfplan en gaan we aan de slag met de volgende stap in het schrijfproces. Na elke sessie schrijft u de tekst verder uit. Zo werkt u stap-voor-stap toe naar een logisch ingedeelde en prettig te lezen tekst, waarvan u de auteur blijft.

Schrijfcoaching helpt

Schrijfcoaching werkt ideaal voor beelddenkers die moeten schrijven, voor informatie-overkillers en dataverslaafden, voor structuurdenkers die niet tot schrijven komen en bulletpointers van wie meer wordt verwacht. Kortom, voor alle zakelijke professionals die gewoon een goede tekst willen opleveren. Neem contact met ons op!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven