Schrijfcoaching

Beter schrijven met wat begeleiding

De Schrijversstudio schrijft, redigeert en begeleidt

U wilt of moet een tekst schrijven. Voor uw opdrachtgever, uw afdeling, uw eigen onderneming of voor uw opleiding. En u ziet daar tegenop. Misschien hebt u er al twee dagen schermstaren op zitten. Dan wordt het tijd om schrijfcoaching door de Schrijversstudio in te schakelen. We begeleiden u bij uw schrijfwerk. Via Teams of Zoom en met Google Docs kunnen we op afstand aan uw tekst werken.

In de eerste sessie bespreken we de opzet en geeft de Schrijversstudio richtlijnen en adviezen waar u mee aan de slag kunt. In de volgende sessies krijgt u feedback op het schrijfplan en gaan we aan de slag met de volgende stap in het schrijfproces. Na elke sessie schrijft u de tekst verder uit. Zo werkt u stap-voor-stap toe naar een logisch ingedeelde en prettig te lezen tekst, waarvan u de auteur blijft.

Schrijfcoaching werkt ideaal voor beelddenkers die moeten schrijven, voor dataverzamelaars die maar informatie blijven zoeken, voor structuurdenkers die niet tot schrijven komen en bulletpointers van wie meer wordt verwacht. Kortom, voor alle zakelijke professionals die gewoon een goede tekst binnen een redelijke termijn willen opleveren. Neem contact met op met de Schrijversstudio.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven