Tekstredactie

Beter lopende teksten

Na noeste schrijfarbeid hebt u uw rapport of artikel opgeleverd. Maar helemaal happy erover bent u niet. En ook uw manager vindt er iets van en komt met algemene adviezen als: ‘Probeer eens wat levendiger te schrijven’ of ‘De structuur kan beter’. Kortom, het staat er allemaal wel in en toch….

Tijd om contact op te nemen met de Schrijversstudio. Wij maken van uw rapport een logisch gestructureerd en toegankelijk geschreven stuk. Van uw artikel maken we een aansprekende tekst die de lezer verleidt om van A tot Z door te nemen. Als we vragen hebben over de inhoud van uw tekst, nemen we contact met u op. En door te werken met ‘wijzigingen bijhouden’, wordt duidelijk wat er in uw tekst is gewijzigd. Opmerkingen in Tekstredactie, tekstcorrectiede kantlijn maken duidelijk waar u nog een knoop over moet doorhakken of informatie moet aanvullen.

Vrij van fouten

Misschien wilt u uw tekst alleen gecorrigeerd hebben. U bent niet zeker van alle d’s en t’s, twijfelt over woorden los of aaneenschrijven of heeft een hoogoplopend meningsverschil met een collega over hen of hun. Als u ons uw tekst mailt, kunnen we snel vaststellen wat er nodig is om van uw pennenvrucht en vlekkeloos verhaal te maken.

Uw tekst wordt teamwork: u blijft de inhoudelijke expert, de Schrijversstudio maakt er een goed verhaal van.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven