Over

Visie en missie

In de visie van de Schrijversstudio is communicatie meer dan louter informatieoverdracht. Communicatie erkent mensen als individuen met hun eigen informatiebehoeften. Communicatie is een manier om te verbinden. Alleen communicatie die daarvan uitgaat, is daadwerkelijk effectief. De missie van de Schrijversstudio is om mensen te ondersteunen die effectieve communicatie tot stand te brengen.

Ambitie en ambacht

Effectieve teksten die bijdragen aan het behalen van uw persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen, dat is wat de Schrijversstudio ambieert. Geschreven door u of uw medewerkers. Want duidelijk en aansprekend schrijven is uiteindelijk een ambacht dat te leren is. De Schrijversstudio verzorgt daarvoor trainingen en workshops, zowel voor organisaties als voor individuele professionals. Daarnaast begeleidt de Schrijversstudio zakelijke schrijvers bij hun schrijfwerk, hetzij door formats aan te leveren en teksten te redigeren, hetzij door begeleidingsgesprekken via Skype. En natuurlijk kunt u uw teksten ook laten schrijven door de Schrijversstudio: meester in dit ambacht.

Ervaren en effectief

De SchrijvMarc Draijer / de Schrijversstudioersstudio is het tekst- en trainingsbureau van Marc Draijer. Hij schrijft teksten en verzorgt trainingen voor uiteenlopende organisaties, zowel profit als non-profit. Opdrachtgevers variëren van onderzoeksinstellingen tot  internationaal werkende adviesbureaus, van gemeentes tot een banken en verzekeraars, van welzijnsorganisaties tot consultants in de financiële dienstverlening. Daarnaast geeft hij regelmatig les als gastdocent bij verschillende onderwijsinstituten.

Wat deelnemers in evaluaties schrijven:

  • Een enthousiaste trainer met een hoog kennisniveau, die geduldig en helder kan uitleggen.
  • Vriendelijk, kundig, legt goed uit. Speelt goed in op de behoefte voor extra uitleg.
  • Marc geeft op een heel prettige wijze les met voldoende aandacht voor iedere deelnemer.
  • Een fijne trainer die de tijd neemt om alles uit te leggen. Komt met goede voorbeelden en handvatten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven