Aansprekende offertes opstellen

Schrijf aansprekende offertes!Met aansprekende offertes kunt u zich onderscheiden. Want daar gaat het om in de huidige markt: opvallen door net dat beetje meer te doen. Laten merken in uw offertes dat u de klant met raad en raad gaat helpen. Opdrachten liggen immers niet voor het oprapen.

“Je offerte moet je potentiële opdrachtgever de overtuiging geven dat jij of jouw bedrijf op een efficiënte wijze de gewenste situatie kan helpen creëren binnen een gestelde termijn en tegen aanvaardbare kosten.”

Inhoud van de training

Tijdens deze training bekijken we de offerte met vier verschillende hoeden op: die van de verkoper, die van de jurist, die van de inhoudelijk specialist en die van de communicatiemedewerker. Ook staan we stil bij het voortraject van de offerte en het tekstformat. In de training wordt elke les direct toegepast op de offertes die deelnemers van tevoren hebben ingestuurd. Stap-voor-stap ontstaan zo een aansprekende offertes, die effect sorteren.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen – senior, medior, consultant, partner of zzp’er – die al regelmatig offertes of voorstellen voor (potentiële) opdrachtgevers schrijft of dat moet gaan doen en streeft naar efficiëntie. En naar een aansprekende offerte die doet wat ‘ie moet doen: de opdracht binnenhalen.

Meer informatie? Vraag het infoblad over deze training aan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven