Artikelen schrijven voor professionals

Artikelen schrijven en publiceren in een vakblad of online is een uitstekende vorm van free publicity. Het behoort zelfs tot de meest effectieve marketingmiddelen. Maar een artikel schrijven blijkt nog een hele klus. Want projecten gaan altijd voor. En hebt u er dan even tijd voor, dan krijgt u maar geen vat op wat u wilt schrijven. In deze tweedaagse workshop lukt het u wél.

Inhoud van de trainingGa een artikel schrijven voor een vaktijdschrift!

In de training Artikelen schrijven voor professionals schrijft u in twee dagen een publicatie voor een vakblad. U komt met een concreet idee voor een artikel naar de workshop. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ondersteuning bij het opzetten en uitwerken van een aansprekende tekst voor publicatie in een vaktijdschrift of op internet. Na afloop is uw artikel in principe als conceptversie gereed.

“In deze cursus ga je niet alleen een artikel schrijven, je leert ook nog eens een goede manier om dat te doen én je leert veel over schrijfstijl!”

Doelgroep

De workshop Artikelen schrijven voor professionals is bedoeld voor ‘kenniswerkers’ (hbo- of academisch niveau) uit bedrijfsleven, overheid en non-profitorganisaties die willen of moeten publiceren voor vakgenoten of potentiële opdrachtgevers.

Meer informatie?

Vraag het infoblad over deze training aan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven